I TREĆI DAN EP BEZ MEDALJA ALI NE ODUSTAJEMO

Trećeg takmičarskog dana našu reprezentaciju nije stigao umor, dan je otvorila ženska strana tima i to u kategoriji do 67kg, Nadja Savković, koja je ostvarila ubedljivu razliku nad Manninen Jasmin (Fin) rezultatom 16:2. Nakon čega je u drugom kolu izgubila 19:8 od Wiet M (FRA) i time zaustavila svoj put ka evropskoj medalji.

Za Serđu Stević, u kategoriji do 62kg, rezultat nije bio pogodan, izgubila je 15:6 od Tvaronaviciute Kla (LTU).

Stefan Takov, u kategoriji do 80kg zaustavljen je već u prvoj borbi protiv iskusnog Alessio Simone, ITA, trinaestog nosioca kategorije na ovom prvenstvu, izgubivši rezultatom 15:10.

Damir Fejzić, u kategoriji do 74kg nije imao sreće protiv protivnika iz BIH, Nedžada Husića. Nažalost posle završene prve runde rezultatom 5:1 ,a i druge u kojoj je izjednačio rezultat na 6:6, usled teške povrede oka ,morao da završi svoj meč. Konačan rezultat bio je 9:6 za protivnika.

Sutra nas očekuju veliki borci, Milica Mandić u kategoriji do 73kg i mlada Aleksandra Perisić u apsolutnoj kategoriji, preko 73kg. Sa muške strane su tu i Mahdi Khodabakhshi do 87kg i Miloš Golubović preko 87kg.