Odlična atmosfera u Vršcu

Velika akcija Tekvondo asocijacije Srbije, zajedničkih treninga nastavljena je i u Vršcu. Trofejni Tekvondo klub Eurošped, u Hali Millenium, bio je domaćin takmičarima TK Vršac, TK Zrenjanin, TK Zrenjanin Proleter i Koloseum iz Pančeva.

U odličnoj atmosferi na tatamiju Hale Millenium treniralo je 32 mlađa pionira, 51 stariji pionir , 31 kadet kao i 27 juniora i seniora.

-Vidi se da su im nedostajali treninzi. Svi su puni snage i želje da što više urade i nauče ono što smo u proteklom periodu propustili- rekao je Marin Dujić, trener TK Eurošped koji je obezbedio uslove za trening u Vršcu.

Za takmičare iz TK Vršac, TK Zrenjanin, TK Zrenjanin Proleter, TK Koloseum iz Pančeva i domaćina TK Eurošped ovo je bilo prvi zajednički trening od 15. marta kada su zbog pandemije COVID 19 obustavljena sva sportska dešavanja u našoj zemlji.

-ovo je prvo okupljanje posle situacije u kojoj je zbog pandemije bukvalno stalo sve i to ne samo kod nas već i u svetu. Tokom treniga sa takmičarima svih uzrasta imali smo uvid u formu a radili smo na fizičkoj snazi, tehnici i taktici. Kao i do sada vodili smo računa o svim preporukama Ministarstva za omladinu i sport i Ministasrtva zdravlja što znači da nismo radili sparinge, vodilo se računa o distanci među takmičarima.

Nastavak sezone prema rečima Marina Dujića svi takmičari očekuju sa velikim nestrpljenjem.

-Klinci su se uželeli druženja i treninga. Očekujemo da u avgustu počne sezona ako sve bude kako treba, za sve uzrasne kategorije . Čekamo raspored I dalje detalje od Tekvondo asocijacije Srbije za sezonu nastavak sezone istakao je Marin Dujić.