Nadica zlatna u Hamburgu

Nadica Božanić, mlada reprezentativka Tekvondo asocijacije Srbije obradovala nas je još jednim odličnim rezultatom. Na Germany open-u, turniru G2 ranga unHamburgu, osvojila je zlatno odličje.

Na putu do pobedničkog postolja Nadica je bila bolja od Jane Taseve – 44 : 4 u prvom kolu. U drugom je pobedila Liciju Martignani 22 : 1. Pobednički niz nastavila je u duelu sa Anom Taslak – 16 : 6 a zatim i u finalu sa Teodorom Mitrovic – 23 :3.

-Presrećna sam naravno zbog ove zlatne medalje kao i duplim bodovima koje nosi za svetsku i olimpijsku listu. Protivnice su bile dobre ali uz pomoc trenera Jugoslava Nastasića, uspeli i smo da spremimo taktiku za svaku borbu i izadjemo kao pobednici.. Nama sportistima posebno znači podrška naše Tekvondo asocijacije Srbije, Ministarstva za sport, Olimpijskog komiteta kao i Sekretarijata za sport grada Beograda- rekla je Nadica Božanić.

Jugoslav Nastasić trener Nadice Božanić nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

-Prezadovoljni smo rezultatom i sa 10 novih bodova sto je jako bitno da zadrzimo dobar ranking pred evropsko prvenstvo u maju ove godine