POZIV ZA AKREDITOVANJE MEDIJA – Evropsko seniorsko prvenstvo u tekvondou od 9. do 12. maja

Svi zainteresovani predstavnici medija i fotografi imaju mogućnost da se akredituju za predstojeće Evropsko seniorsko prvenstvo u tekvondou isključivo putem sajta Evropske tekvondo unije (ETU), tako što će preuzeti formular za akreditovanje sa sledećeg linka:

https://europetaekwondo.org/media-accreditation/

Kako se navodi na zvaničnom sajtu ETU, obrazac treba popuniti, odštampati, potpisati i skeniranu verziju poslati na mejl adresu: media@europetaekwondo.org, zajedno sa skeniranom pres karticom odgovarajućeg nacionalnog novinarskog udruženja ili medijske kuće (novinarska legitimacija), AIPS karticom (karticom Medjunarodnog udruženja sportskih novinara – ukoliko je primenjivo) i ličnom kartom. 

Svi predstavnici medija koji pošalju zahtev dobiće neophodne informacije putem mail adrese. ROK ZA AKREDITACIJU JE UTORAK 7. MAJ.

Molimo vas da budete pažljivi prilikom popunjavanja formulara i slanja dokumentacije, jer iz ETU navode da će prijave koje ne budu ispunile sve kriterijume biti odbijene bez prethodne najave.

Ukoliko ne ispunjavate kriterijume za press akreditaciju koja je validna za sva četiri dana šampionata, možete dobiti dnevnu propusnicu na osnovu prethodno dogovorenog medijskog izveštavanja (snimanje izjava i/ili live uključenja). 

Za sve dodatne informacije u vezi sa procesom akreditovanja možete kontaktirati kolegu Vojina Jovanovića putem broja telefona +381 63 7125 072.