Miroslav Krklješ imenovan za člana Saveta Evropske Tekvondo Unije

Miroslav Krklješ

Miroslav Krklješ

Photo: TaeMotion

Tekvondo Asocijacija Srbije sa ponosom objavljuje da je  generalni sekretar TAS, Miroslav Krklješ, imenovan za člana Saveta Evropske Tekvondo Unije (ETU). Ova prestižna pozicija predstavlja značajno priznanje za dugogodišnju posvećenost i trud koji je Miroslav uložio u razvoj tekvondo sporta, kako u Srbiji, tako i širom Evrope.

ETU je posebno bila zadovoljna izuzetnom organizacijom Evropskog kadetskog prvenstva 2023. godine, kao i najbolje do sada organizovanim seniorskim Evropskim prvenstvom, koje je ove godine održano na Beogradskom sajmu. Ova priznanja su dodatno učvrstila reputaciju Srbije kao vodećeg domaćina u tekvondo svetu.

Njegovo imenovanje stupa na snagu odmah i trajaće do narednih izbora unutar ETU 2025. godine. Ovo imenovanje ne samo da odražava lične uspehe Miroslava Krklješa, već i ukazuje na značaj koji srpski tekvondo ima u evropskoj sportskoj zajednici.

Čestitamo Miroslavu na ovom značajnom postignuću i radujemo se njegovom daljem doprinosu unapređenju našeg sporta na evropskom nivou.