Evropski ispit u Sarajevu

Najbolje srpske seniore, reprezentativce Tekvondo asocijacije Srbije ovog vikenda očekuje veliki ispit na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama, čiji je domaćin Sarajevo.
Put Bosne i Hercegovine otputovali su članovi nacinalnog tima u sastavu: Jovana Mušici ( do 49 kg), Aleksandra Radmilović ( do 57 kg), Jana Ruljić ( do 57 kg),Nađa Savković ( do 67 kg), Nadica Božanić ( do 67 kg), Aleksandra Perišić ( preko 67 kg), Novak Stanić ( do 58 kg), Dmitrij Nagajev ( do 58 kg), Nikola Vučković (do 68 kg), Ivan Karajlović ( do 80 kg), Miloš Golubović ( preko 80 kg), Mahdi Hodabahši(preko 80 kg) i Viktor Puškić ( preko 80 kg).
– Evropsko prvenstvo u Sarajevu prema prijavljenim takmičarima u potpunosti će opravdati očekivanja. Očekuje se da će i na ovom prvenstvu konkurencija biti vrhunska, prijavljeni su reprezentativci iz 28 evropskih država. Od naših takmičara kao i uvek očekujemo vredne rezultate -rekao je Miroslav Krklješ, generalni sekretar Tekvondo asocijacije Srbije.
Takmičenje na Evropskom prvenstvu za seniore iako se održava u jako teškom trenutku, izuzetno jakog talasa pandemije korona virusa, održava se pod izuzetno strogim merama opreza.
-Domaćini su odlučili imajući u vidu čitavu situaciju da se smeštaj i takmičenje održava u Hotelu Hills u Sarajevu. Uputstva Organizacionog odbora su jasna, broj učesnika u sali u svakom trenutku biće ograničen, svi takmičari i predstavnici reprezentacija moraće da imaju negativan test na COVID-19, ne stariji od 48 sati. Učesnici će boraviti u svojim sobama, gdje će pratiti Live Stream i dolaziti na borbu kada budu pozvani – istakao je Miroslav Krklješ.